Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
ESCO i Danmark
Her er du:  Forside > Offentlig > ESCO > ESCO i Danmark
| English

Overblik og helhedstankegang

ESCO-markedet i Danmark er indtil videre drevet af kommunerne, hvoraf flere efterhånden er undervejs i deres ESCO-projekter og derfor har fået noget erfaring at dele ud af. Der er flere gode hjemmesider, der omhandler ESCO. Vil du se, hvad andre kommuner har gjort, så besøg www.escommuner.dk, hvor du finder en række projekter. Siden giver også overblik i forhold til, hvem der er i gang med ESCO rundt om i Danmark.

I begyndelsen var markedet drevet af store internationale koncerner, der mest er kendt som leverandører af komponenter og driftsservice. Markedet har dog udviklet sig, og i dag spiller også entreprenører og energiselskaber betydelige roller i ESCO-projekter. Som det første energiselskab vandt EnergiMidt i 2011 en ESCO-opgave på Regionshospitalet Silkeborg.

Fordelen ved at vælge et energiselskab til ESCO-opgaver er, at vi som allround energirådgivere har fokus på de samlede energiforbedringer og ikke skæver til egne kompetencer på leverancesiden. Eksempelvis vil en producent af ventilationsanlæg naturligvis have et ekstra fokus rettet mod ventilation i stedet for at se helheden i energioptimeringen.

Kontakt
Kontakt os på email eller telefon 7015 1560 for en snak om ESCO.


Gode tilbud og rådgivning
Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få gode tilbud og rådgivning direkte i din indbakke.

Tilmeld dig og få gode tilbud og rådgivning