Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Waoo! Web TV

Har du fiberbredbånd + Stor eller Lille TV Pakke kan du også se TV på din pc og iPad - uden det koster ekstra

Web TV giver adgang til mange af de mest populære kanaler med sport, film og underholdning. Se TV 2, Eurosport eller DR HD på din pc allerede i dag. Hvilke kanaler, du kan se, afhænger af din TV pakke. Billedkvaliteten er i top og det er nemt at bruge. Der kan tilknyttes op til 5 brugere per kunde, så hele familien kan være med.

Se Web TV på PC eller iPad
Waoo! Web TV kan ses både på pc og iPad.

Waoo! Bio - online
Du kan også leje film i Waoo! Bio og se den på din pc. Faktisk kan hele familien se en lejefilm samtidigt, selvom I ikke ser den på samme skærm. Det er nemlig muligt at se filmen på pc og flere TV samtidigt. I behøver heller ikke at være det samme sted i filmen for at kunne se den samtidigt. Filmen lejes for samme pris, uanset om den vises på pc eller TV.

Hvad kræver det?
Du skal have fiberbredbånd + Stor eller Lille TV Pakke, for at kunne se Waoo! Web TV. Udnyt fiberens store båndbredde og glæd dig til at se Web TV med knivskarpe billeder - og husk nu det koster ikke ekstra!

Waoo! Web TV virker bedst med de høje internet hastigheder, f.eks. 50/50 Mbit/s.

Sådan gør du:

  1. Klik ind på www.waoo.tv
     
  2. Klik på "Ny bruger" og følg vejledningen. Du vil blive guidet igennem oprettelsesproceduren. Husk at have tændt dit TV og TV boks imens.
     
  3. Når du har registreret dig som bruger, har du fri adgang til Web TV
  4. Ønsker du at se Waoo! Web TV på din iPad, skal du hente Waoo! TV app fra App Store

 

Rigtig god fornøjelse!

Bestil Waoo! Fibernet
KLIK HER!

Hvilke tekniske krav er der til din pc?
Waoo! Web TV bruger Microsoft Silverlight medieafspiller. Når du tilmelder dig som ny bruger, bliver du bedt om at lave en systemtest. Har du ikke den korrekte medieafspiller, får du automatisk henvist til, hvordan du (gratis) downloader afspilleren fra Microsofts hjemmeside.