EnergiMidt - en stærk samarbejdspartner

 • 100 års erfaring med levering af el
 • 20 års erfaring med rådgivning og salg af energirigtige løsninger
 • Hurtigt og stabilt internet til effektiv virksomhedsdrift
 • Intelligente og sikre løsninger tilpasset virksomhedens behov

Hjemmeside utilgængelig 22/2 kl. 21-00-23.59

Kundeservice info

21.02.2017
Vi opdaterer vores interne systemer onsdag den 22. februar 2017 i tidsrummet kl. 21.00 - 23.59. Vores hjemmeside og selvbetjeningsportal kan i dette tidsrum være kortvarigt utilgængeligt. Vi beklager de gener det medfører og håber på din forståelse.

Fiberbredbånd

Hurtigt og stabilt internet er en nødvendighed, hvis din virksomhed skal kunne kommunikere effektivt. Vi tilbyder fiberbredbånd, der sikrer din virksomhed internet, som fungerer med lysets hastighed.

Elaftale

Vi sikrer dig en konkurrencedygtig elaftale skræddersyet til din virksomhed. Vi rådgiver med udgangspunkt i den aktuelle markedssituation samt din virksomheds forbrugsmønster og risikovillighed.

Energiløsninger

Et samarbejde med EnergiMidt betyder energiløsninger baseret på solid erfaring og ekspertise – og energieffektiviseringer omsat til konkrete besparelser direkte på din virksomheds bundlinje

Fjernvarme

EnergiMidt sørger for fjernvarme i Herning og omegn. Med fjernvarme får din virksomhed miljøvenlig varme til en lav og stabil pris. Samtidig får I en driftssikker løsning med høj forsyningssikkerhed.

 • Hurtigt og stabilt fiberbredbånd er næsten lige så godt som penge i banken!

  - Fiberbredbåndet betyder, at vi altid har optimal hastighed og mulighed for at udbygge eller tilpasse i forhold til vores planer og behov. Når det er sagt, så betød det selvfølgelig også noget med EnergiMidts service og support. Vi har ganske enkelt fået suveræn hjælp og rådgivning gennem hele processen. 

  Michael Kjærulff, Salling Bank

  Mere om casen Salling Bank

 • En leverandør til flere opgaver

  - Vi har løbende udbygget vores aftale med EnergiMidt, så den i dag både omfatter el, energirådgivning og bredbånd til vores medarbejdere. EnergiMidt favner bredt, og vi har fundet det naturligt at udbygge samarbejdet løbende i takt med vores behov. Vi har generelt fået meget værdi ud af samarbejdet med EnergiMidt.

  Sven Harry Nielsen, Tvilum

   

 • Bredt samarbejde gennem mange år

  - Vi har en lang tradition for at samarbejde med EnergiMidt, og det har fungeret upåklageligt gennem alle årene. Vi har fundet frem til nogle gode, visionære løsninger i fællesskab, og vi har været på forkant på mange områder på grund af samarbejdet med EnergiMidt. Vi stoler 100 procent på EnergiMidts medarbejdere, som vi betragter som kolleger.

  - Ivan Thorgaard, Ingeniør, Skive Kommune

  Mere om casen Skive Kommune

   

 • Udnyttelse af overskudsvarme sparer naturgas

  - Vi har opnået store besparelser ved at genanvende overskudsvarme. Samarbejdet med EnergiMidt betyder, at vi nu er i stand til bedre til at sætte ord på muligheder, lave beregninger og foretage dokumentation – og det har gjort os til en af landets mest energieffektive kartoffelmelsfabrikker.

  Kjeld Jensen, Karup Kartoffelmelsfabrik

Kontakt os for en fremtidssikret løsning

Vi rådgiver dig om alt inden for Fiberbredbånd, el og energiløsninger. Send os en mail eller ring til en af vores sælgere.  

Kontakt os

De løsninger vi udvikler i dag, skal vi leve med i morgen

Forestil dig et samfund uden en stabil elforsyning. Uden lynhurtige internetforbindelser.
Eller uden vedvarende energikilder og energioptimering. Det vil ikke være et moderne, bæredygtigt velfærdssamfund.

Vores tre forretningsområder i EnergiMidt er netop el, fibernet og vedvarende energi. Derfor er det helt naturligt, at vores overordnede værdiposition er, at vi tager aktiv del i fremtidens energi- og kommunikationssamfund. Vores forretningsområder er netop med til at udvikle Danmark til et digitalt, grønt og effektivt samfund. De løsninger, vi udvikler i dag, skal vi alle leve af i morgen.

Vi er vant til at være de erfarne i branchen. EnergiMidt var det første selskab i Danmark, som tilsluttede et solcelleanlæg til elnettet. Vi bruger vores erfaringer og kompetencer til at skabe tryghed og optimale løsninger for vores kunder. De er i sikre hænder hos os.

Vi udlever vores værdier gennem vores arbejde. Når vi hjælper private og virksomheder med at energioptimere og lave energibesparelser. Når vi investerer i vind- og solcelleparker både i Danmark og udlandet. Når vi udruller fibernet rundt om i Danmark. Når vi vinder CSR-priser og bliver kåret som en af Europas bedste arbejdspladser.

I EnergiMidt skaber vi fremtiden.

Læs mere om EnergiMidt

Privat
Erhverv
Top