Energitilskud

Få kontant tilskud til energiforbedringer i boligen

 • Vi giver tilskud til efterisolering, vinduer og meget mere
 • Husk at ansøge inden påbegyndt arbejde
 • Tilskud overføres direkte til din konto
 • Nedbring dit forbrug, få tilskud og gør noget godt for miljøet

Gør din bolig energivenlig - Ansøg om tilskud

Start ansøgning her

 1. Ansøg online: Ansøg inden materiale/håndværker bestilles
 2. Start arbejde: Du kan nu bestille materialer/håndværker og gå i gang
 3. Send dokumentation: Relevante kvitteringer sendes elektronisk til EnergiMidt. Herefter udbetales tilskud.

Få tilskud uanset hvor du bor

Hos EnergiMidt hjælper vi dig med tilskud, uanset hvor i landet du bor. Det tager kun få minutter at ansøge, men det er vigtigt, at du ansøger, inden du indkøber eller går i gang.

Når du skifter vinduer, efterisolerer eller supplerer elvarmen med en luft/luft varmepumpe, gør du din bolig mere energivenlig. Du får et lavere forbrug og dermed har du mulighed for at modtage tilskud, da du bidrager til at mindske Danmarks udledning af CO2.

Se betingelser for energitilskud

 • Tilskud til drømmehuset

  Barbara og Steffens 1930’er villa trængte til en kærlig hånd – ikke mindst energimæssigt. Parret fik tilskud til udskiftning af vinduer, efterisolering af loft, indblæsning af hulmursisolering og udskiftning af oliefyr.

  Læs hele historien

tove-og-david-hulmursisolering-2-3.jpg

God rådgivning

Tove og David fik tilskud til hulmursisolering og har fået et langt bedre indeklima. Med hjælp fra EnergiMidt fandt parret den helt rigtige isoleringsløsning - en god investering der varmer, støjisolerer, gavner miljøet og pengepungen.

Læs hele historien

spoergsmaal-og-svar.jpg

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål her på siden, er du altid velkommen til at kontakte os via mail på tilskud@energimidt.dk eller på telefon 8722 8844.

Se spørgsmål og svar

Hvorfor yder EnergiMidt tilskud til energibesparelser?

Net- og distributionsselskaberne skal iht. Energispareaftalen af 13. november 2012 medvirke til realisering af energibesparelser i slutforbruget af energi. Formålet er at fremme energieffektiviserende tiltag hos slutforbrugere af energi i Danmark. Gennem net- og distributionsselskabernes indsats har slutbrugere mulighed for at opnå tilskud til energiforbedrende tiltag som eksempelvis energirenovering eller konvertering til mere effektive opvarmningsformer. Tilskuddet opnås ved at indgå en aftale med et net- eller distributionsselskab, før du går i gang med selve tiltaget. Læs nærmere her

Menu
Privat
Erhverv
Top