El og energi

Info til vores solcellekunder om Eloverblik.dk

Kundeservice info

09-01-2017
Oplever du, at der er sket ændringer i dit kundeoverblik på eloverblik.dk, skal du ikke være bekymret. Vi arbejder på at omlægge vores IT-systemer i forbindelse med fusionen, og det betyder at nogle kunder nu står med Eniig som leverandør på eloverblik.dk, hvor de tidligere har stået med EnergiMidt som leverandør.

I forbindelse med fusionen arbejder vi i denne tid på at sammenlægge IT-systemer mellem EnergiMidt og Energinord til et fælles Eniig-system. Vi er allerede startet op på opgaven med at flytte kunder fra ét system til et andet, og det betyder altså at nogle kunder oplever at stå med Eniig som leverandør på eloverblik.dk allerede nu. Er dette tilfældet for dig, så kan du være ganske rolig - der er ikke sket ændringer i hverken din elpris eller dine leveranceforhold og du vil modtage uddybende info omkring Eniig i løbet af februar. Vi har desuden udformet en guide til dig, der gerne vil se dit forbrug, men som synes eloverblik.dk kan være svær at navigere i. Den finder du her

Vil du læse mere omkring fusionen med Energinord, så kan du læse mere på www.eniig.dk og ellers er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Privat
Erhverv
Top