Studerende

Er du under uddannelse og ønsker et studierelevant job, mangler du en idé til en projektopgave eller har du brug for et praktikophold, så er der muligheder i EnergiMidt.

Hvorfor har vi studerende i praktik?

Udover at påtage os den sociale forpligtigelse det er samfundsmæssigt at hjælpe unge mennesker til lettere at komme ind på arbejdsmarkedet og hjælpe dem med at tilegne sig konkret erhvervserfaring, ønsker vi også at etablere en fødekæde af nye potentielle medarbejdere.

Vi tilstræber derfor at kunne tilbyde praktikanterne efterfølgende ansættelse, hvis deres kompetencer og interesser matcher vores, og vi har åbne stillinger, der kan tilgodese dette.

I EnergiMidt har vi løbende samarbejde med studerende. Vi har både ingeniørpraktikanter, men også en hel del andre praktikanter fra andre uddannelsesretninger, ligesom vi tilbyder studiejob og projektskrivning indenfor andre fagområder.

Hver studerende er typisk i praktik i fem måneder, men det er også muligt at komme i praktik for en kortere periode.

Hvad skal du gøre?

Kontakt vores rekrutteringsansvarlige HR Partner Uffe Dalsgaard via LinkedIn på www.linkedin.com/in/uffedalsgaard og beskriv kort, hvilke områder du gerne vil arbejde med under dit praktikophold eller din projektskrivning. Husk også at sende dit CV.

Menu
Privat
Erhverv
Top