Job og karriere

Danmarks bedste store arbejdsplads

Siden 2007 har vi haft et tæt samarbejde med organisationen ”Great Place to Work” med henblik på løfte arbejdet med medarbejdertrivsel. Resultaterne af samarbejdet har vist os, at det er muligt for trivsel og performance at gå hånd i hånd. Fokus på medarbejdernes velbefindende og vores fælles ansvar for hinanden og vores opgaver er det, der skal til for at gøre en forskel for forretningen og vores kunder. Så når vi jagter målet om at blive blandt de allerbedste – og det gør vi – så er det for at sætte overliggeren højt og have et udfordrende, men dog realistisk mål at gå efter.

Resultaterne af trivselsarbejdet bruger vi til at måle, i hvor høj grad vi lykkes med vores indsatser. Så vi er naturligvis spændte hvert år i november, når spændingen bliver udløst i forbindelse med, at kåringen af Danmark Bedste Arbejdspladser finder sted i København. I 2015 modtog vi i EnergiMidt en flot førsteplads i kategorien Bedste Store Danske Arbejdspladser.

Kåringen understøtter samtidig på bedste vis målsætningerne i vores overordnede virksomhedsstrategi, hvor medarbejdertilfredshed og trivsel er højt prioriteret på agendaen. Og vi er nået langt fra den 46. plads, som vi lagde ud på i 2008, til førstepladsen i 2015. Vi har desuden i 2010 og 2012 modtaget CSR priser for vores arbejde med medarbejdertrivsel!

Trivsel er en forudsætning for øget produktivitet og konkurrenceevne

Vi ved, at trivsel, arbejdsglæde og spændende udfordringer er nøgleordene til at skabe en sund og succesfuld forretning. Vi lader os til stadighed udfordre af at skabe og opretholde gode arbejdsbetingelser, hvor vores nuværende og kommende medarbejderne kan trives og har spændende arbejdsopgaver og ambitiøse mål.

At fastholde vores arbejdsplads som én af Danmarks bedste, kræver at vi konstant arbejder med at fastholde og udvikle vores dygtige medarbejdere, og vi ved hvilke kompetencer, der er behov for, for at skabe en forretning, der både er produktiv og konkurrencedygtig.

De bedste ansøgere

For at udnytte de forretningsmæssige muligheder i markedet er det væsentligt, at vi både nu og i fremtiden kan tiltrække de bedste medarbejdere med de rigtige kompetencer. Det kan kun lykkes ved at sætte EnergiMidt på landkortet, så vi naturligt bliver det første valg, når de dygtigste ansøgere omkring vores destinationer er på udkig efter nye jobmuligheder.

 

Menu
Privat
Erhverv
Top