Anerkendt for vores sociale ansvarlighed

EnergiMidt støtter kulturelle, musiske og sportslige foreninger og aktiviteter i lokalområdet. Samtidig støtter vi iværksætteri og uddannelse, f.eks. når vi samarbejder med uddannelsesinstitutioner. Vi spiller også en synlig rolle i byudviklingsprojekter inden for vores forsyningsområde, både i forhold til støtte og forretningsmæssig involvering.

Hvert år uddeler EnergiMidt prisen Årets Ildsjæl til lokale frivillige. Med Ildsjæleprisen støtter vi op om det hårde arbejde de frivillige ligger i vores lokalsamfund, og den forskel de gør for menneskene omkring dem. Med prisen fulgte en belønning på 10.000 kr. I 2015 blev 87 kandidater indstillet til prisen af borgerne i Midtjylland.

EnergiMidt har sponsoraftaler med flere af de idrætsmæssige flagskibe regionen. Vi sponsorer eliteklubber som blandt andre Silkeborg IF, Randers HK, FC Midtjylland, Skive FH og Viborg HK. Men vi støtter også mindre sportsklubber og foreninger, primært med mindre sponsorater, f.eks. til støtte af fodboldstævner afholdt af klubber og foreninger i lokalområdet. Vores kulturelle sponsorater omfatter f.eks. også Nye Hede Rytmer og Riverboat Jazz Festival.

Menu
Privat
Erhverv
Top